Konferansın özü olan Allah’a ulaşmayı dileme yi anlatır mısınız?

Anasayfa » Ana Sayfa » Allah'a Ulaşmayı Dilemek » Konferansın özü olan Allah’a ulaşmayı dileme yi anlatır mısınız?
share on facebook  tweet  share on google  print  

Konferansın özü olan Allah’a ulaşmayı dileme yi anlatır mısınız?

Şu ana kadar en çok söylenen, konferansın özü olan Allah’a ulaşmayı dileme arzusunun, en kestirme yolunu komprime halinde en kısa yolunun açılmasını ve devamlılığın önerilmesini saygılarımla rica ederim. Hayra karşı olmanız dileğiyle, yolunuz açık olsun. (Siz de hayra karşı olun. Hayır, sizinle beraber olsun. Allah razı olsun sevgili kardeşim.)

Allah’a ulaşmayı dilemek, sadece bir küçücük dilektir. Şuradan, kalbinizden Allah’a ulaştıracaksınız. Bir tarafta bu var. Buna karşılık Allah’ın size vereceği mükâfat; 3. kat cennet. Şu dünyadaki hayatınızın da mutlaka yarısından daha fazlasını mutlu olarak geçirmeniz, bir hiçe karşılık bir sonsuz mutluluk… Kaldı ki o noktada durmazsanız eğer bu yarım dünya mutluluğunun bütüne, cennet saadetinin de 7. katına kadar ulaşır.

Sevgili kardeşlerim! Öyleyse Allah sizleri çok seviyor. Allah sizleri o kadar çok seviyor ki; hepinizin mutlaka mutlu olmasını istiyor, Allah’ın hepinizden tek talebi bu. Bunun için hepinizden Allahû Teâla’nın istediği şey, Allah’a ulaşmayı dilemeniz. Bu kadar basit bir sebeple Allah’ın sonsuz mutluluklarına ulaşmanız rahatlıkla mümkün. Allah razı olsun.

Benzer konular