Eğer bunları ilk defa siz söylüyorsanız, sizden önce ve dünyanın birçok yerinde bihaber olan insanların durumu nedir?

Anasayfa » Ana Sayfa » Allah'a Ulaşmayı Dilemek » Eğer bunları ilk defa siz söylüyorsanız, sizden önce ve dünyanın birçok yerinde bihaber olan insanların durumu nedir?
share on facebook  tweet  share on google  print  

Eğer bunları ilk defa siz söylüyorsanız, sizden önce ve dünyanın birçok yerinde bihaber olan insanların durumu nedir?

Es selâmu aleykum ve rahmetullâhi ve berekâtuhu! (Ve aleykum selâm ve rahmetullahi ve berekâtuhu) Artvin’den sevgilerimizi sunar, ellerinizden öperim. Sizden bir istediğim var. Şu anda bekârım. Hakkımda hayırlı olduğunu umduğum bir kızı istiyorum. Bu işin benim için hayırlı olup olmadığını öğrenmek istiyorum. Eğer bunu bilmek hakkımda hayırlı ise... Bir de bir soru sormak istiyorum. Eğer bunları ilk defa siz söylüyorsanız, sizden önce ve dünyanın birçok yerinde bihaber olan insanların durumu nedir?

Onlar da herşeyi öğrenecekler. Yetmez! Diğer bütün kavimlerde de benim gibi bir resûl şu anda onlara, sizlere anlattığımın aynını mutlaka anlatıyor. Kendi dilleriyle anlatıyor.

“Teşekkür ederim. Dualarınıza ihtiyacım var. İmam olmam için dua eder misiniz?”

Dua ederiz tabiî. İmam olmanız için, imam hatip okuluna gitmeniz lâzım. Gitmezseniz, sizi imamlığa kabul etmezler gibi görünüyor. Diyanet İşleri Başkanlığı’nda bu görevi alamazsınız.

Benzer konular