İslâm dünyasının içine düştüğü ayrılığın sebebi nedir? Bu ayrılıktan nasıl kurtulur?

Anasayfa » Ana Sayfa » İslâm » İslâm dünyasının içine düştüğü ayrılığın sebebi nedir? Bu ayrılıktan nasıl kurtulur?
share on facebook  tweet  share on google  print  

İslâm dünyasının içine düştüğü ayrılığın sebebi nedir? Bu ayrılıktan nasıl kurtulur?

Kur'ân’ın unutulmasıdır. Şimdi Kur'ân bütün boyutlarıyla tekrar devreye girecektir ve İslâm dünyası mutlaka birleşecektir. Önümüzdeki yıllarda bunun oluştuğunu göreceksiniz, inşaallah.

“Bu ayrılıktan nasıl kurtulur?”

İşte onun için çalışıyoruz. Böyle kurtulunur. Kur'ân âyetlerinin doğrulukları herkes tarafından tasdik edilmeye başlayınca, bu ülkeden başlayan bir hidayet nuru, bütün dünyayı kaplayacaktır.

“Bütün kardeşlerimizin, eşimin ve anne ve babamın, benim hidayete ulaşmamız için dua eder misiniz? Allah razı olsun.”

Son sualin cevabı burada tamamlanıyor inşaallah.

Sevgili kardeşlerim, can dostlarım, gönül dostlarım! Allah'a sonsuz hamd ve şükrederiz ki; bir defa daha Allahû Tealâ bir sohbette, siz Rizeli kardeşlerimizle ve çevreden gelen kardeşimizle ve dışarıdaki sevgili misafirlerimizle bizleri müşerref kıldı.

Sevgili kardeşlerim! Hepinize Allahû Tealâ’nın huzurunda, teşekkür ediyoruz. Ve bütün suallerin cevabını tamamlamayı nasip kıldığı için, Allah'a sonsuz hamd ve şükürler ederek sözlerimizi inşaallah burada tamamlıyoruz.

Gelecek günler, ortalığın her geçen gün biraz daha aydınlandığı, yeni bir dünyayı müjdeliyor. Sevgili kardeşlerim, can dostlarım, gönül dostlarım! Allah’a sonsuz hamd ve şükrederiz ki; böyle bir konferansı da tamamlamayı bize nasip kıldı.

Huzurlarınızdan inşaallah bu noktada ayrılıyoruz. Hepinize teşekkürler ederek, hepinizi çok sevdiğimizi ama çok sevdiğimizi bir defa daha söyleyerek.

Benzer konular