Hoca Efendi hakkında Mehdi olduğunu söylüyorsunuz. Kendisi bu konuda ne söylüyor? Böyle bir iddiası varsa delilleri nelerdir?

Anasayfa » Ana Sayfa » Mehdi Resûl » Hoca Efendi hakkında Mehdi olduğunu söylüyorsunuz. Kendisi bu konuda ne söylüyor? Böyle bir iddiası varsa delilleri nelerdir?
share on facebook  tweet  share on google  print  

Hoca Efendi hakkında Mehdi olduğunu söylüyorsunuz. Kendisi bu konuda ne söylüyor? Böyle bir iddiası varsa delilleri nelerdir?

Delilleri biz zaten söyledik.

Sevgili kardeşlerim! İnsanların bize inanmasıyla veya inanmamasıyla konu alâkalı değil. Biz, Allahû Tealâ’nın bize tevdi ettiği bir vazifeyi yapıyoruz. İnsanlar bize inansa da bu vazife gerçekleştirilecektir, inanmasa da gerçekleştirilecektir. Ama inanacaklarını biliyoruz. Şeytan dünya sulhunun bizim elimizde kurulacağını bildiği için bunu geciktirebilmek için herşeyi yapıyor. Bu da eşyanın tabiatına son derece uygundur. Biz, bizden şüphesi olanların şüphelerini ortadan kaldırmak için bir gayret sarf etmeyiz. Yalnız hakikatleri söyleriz. Kişi bunlardan ne anlarsa anlar. Ama gelecekteki olaylar, şu anda bize inanmayanların inanmamasından pişmanlık duyacakları olayları sahneleyecektir. O zaman onlar, sadece o kadar sene gecikmiş olacaklar. Hepsi bu kadar!

Benzer konular