Siz, "Ben Mehdi’yim." diyorsunuz. Peki, sizde peygamberlik mührü var mı? Halk dilinde mehdide Peygamberlik mührü olurmuş, sizde de var mı? Gösterir misiniz?

Anasayfa » Ana Sayfa » Mehdi Resûl » Siz, "Ben Mehdi’yim." diyorsunuz. Peki, sizde peygamberlik mührü var mı? Halk dilinde mehdide Peygamberlik mührü olurmuş, sizde de var mı? Gösterir misiniz?
share on facebook  tweet  share on google  print  

Siz, "Ben Mehdi’yim." diyorsunuz. Peki, sizde peygamberlik mührü var mı? Halk dilinde mehdide Peygamberlik mührü olurmuş, sizde de var mı? Gösterir misiniz?

İşte hadi buyurun şimdi… Yahu evlâdım! Peygamber değiliz demekten, dilimizde tüy bitti. Sen bu söylediklerimizi hiç dinlemedin mi? Yoksa geç mi geldin bu toplantıya? Biz peygamber değiliz. Peygamberler aynı zamanda resûldür. Ama bütün resûller peygamber değildir. Bir kısım resûller (biz onlardanız) evliyadır, evliya resûldür. Peygamber Efendimiz (S.A.V) Peygamber resûldür. O, Peygamberdir.

“Peygamberlik mührü var mı?” diyor kardeşimiz. Yahu! Biz peygamber değiliz ki mührümüz olsun.

“Halk dilinde mehdide Peygamberlik mührü olurmuş, sizde de var mı? Gösterir misiniz?”

Halk dilini bir tarafa bırak, Allah'ın dilini öğren. Bak, 2,5 saatten beri sizlere bir şeyler anlatıyoruz ama bu sualinden, söylediklerinden anlamadığını öğreniyorum ben. Ve kardeşimizin son cümlesine de bakın:

“O zaman size inanırız.” diyor. A benim canım kardeşim! Senin bana inanman ya da inanmaman, Allah katında ne yazar ki. Biz, siz bize inanasınız diye buraya gelmedik. Biz, Allah'ın unutulmuş olan Kur’ân’ını sizlere anlatabilmek, öğretebilmek için geldik buraya ama sen bunları anlayabilir misin? İnşaallah, inşaallah bir gün anlarsın diye ümit ediyorum…

Benzer konular