Sizden öğrendiğimiz Kur’ân hakikatlerini, hidayet ve Allah'a ulaşma dileğini, insanımıza anlatmada bir sakınca var mıdır?

Anasayfa » Ana Sayfa » Hidayet » Sizden öğrendiğimiz Kur’ân hakikatlerini, hidayet ve Allah'a ulaşma dileğini, insanımıza anlatmada bir sakınca var mıdır?
share on facebook  tweet  share on google  print  

Sizden öğrendiğimiz Kur’ân hakikatlerini, hidayet ve Allah'a ulaşma dileğini, insanımıza anlatmada bir sakınca var mıdır?

Hiçbir sakınca olmadığı gibi büyük hayır vardır. Çünkü her kurtardığınız insandan, siz kalben büyük mutluluk duyacağınız gibi ayrıca derecat da kazanırsınız. Bütün insanlar kurtarılmayı bekliyorlar. Herşey öylesine yanlış dizayn edilmiş ki! Bu kadar büyük yanlışlıkların içinde doğruları insanımıza anlatmak, gerçekten bizim 30 yılımızı aldı. Ama bugün hamdolsun ki; sizler gibi bizi çok iyi anlayanlar var. Hem de sağlam dergâhlarda yetişmiş, sağlam ayakları yere basan kardeşlerimiz.

“Teşekkür ediyorum.” diyor kardeşimiz. Sağlık ve sıhhat dileklerimle bütün mü’minler adına ve de Tokat Yeşilyurt’tan bir kardeşimizin ailevî problemleri için sizden dua talep ediyorum.”

Dua ederiz inşaallah. Burada, şu anda dua etmek için buradayız. Ona da dua edeceğiz inşaallah.

Benzer konular