Kur’ân’ların meallerinde sizin dediğiniz gibi Allah’a ulaşmaya diye bir şey yazmıyor. Buna ne diyorsunuz?

Anasayfa » Ana Sayfa » Allah'a Ulaşmayı Dilemek » Kur’ân’ların meallerinde sizin dediğiniz gibi Allah’a ulaşmaya diye bir şey yazmıyor. Buna ne diyorsunuz?
share on facebook  tweet  share on google  print  

Kur’ân’ların meallerinde sizin dediğiniz gibi Allah’a ulaşmaya diye bir şey yazmıyor. Buna ne diyorsunuz?

Siz diyorsunuz ki: “Bizi dinledikten sonra Kur’ân-ı Kerim’i açın bakın.” Kur’ân’ların meallerinde sizin dediğiniz gibi Allah’a ulaşmaya diye bir şey yazmıyor. Buna ne diyorsunuz?

Sahiden yazmıyor mu? A benim zavallı evlâdım! Bir defa daha âyetlere bakın. Ve bizim bir kitabımız var. “Özellikle, saptırılmak suretiyle insanların cennete girmesini önleyen ve cehenneme gitmesine sebebiyet verecek olacak olan, saptırılmış Kur’ân âyetleri” diyoruz. Türkiye’de 23 tane Kur’ân satılıyor. Ve o Kur’ân’larda hangi yanlışlıkların yapıldığını, o kitaptan öğrenin. Kitabı satın almanız gerekmiyor. Çünkü bilgisayarda var. Oradan download edebilirseniz, o kitabı ibretle okursunuz. Ve hangi ölçüde doğru söylediğimizi o zaman görürsünüz. A benim canım evlâdım! Olur mu? “Allah’a ulaşmayı dilemek diye bir şey yazmıyor.” diyorsun ama ne yazık ki yazıyor. Hem de defaatle.

Benzer konular