Zamanımızın imamı Mehdi Resûl’e inanmayanların ve Allah'a ulaşmayı dilemeyenlerin de Allah'a karşı geldiklerini söyleyebilir miyiz?

Anasayfa » Ana Sayfa » Allah'a Ulaşmayı Dilemek » Zamanımızın imamı Mehdi Resûl’e inanmayanların ve Allah'a ulaşmayı dilemeyenlerin de Allah'a karşı geldiklerini söyleyebilir miyiz?
share on facebook  tweet  share on google  print  

Zamanımızın imamı Mehdi Resûl’e inanmayanların ve Allah'a ulaşmayı dilemeyenlerin de Allah'a karşı geldiklerini söyleyebilir miyiz?

Zamanımızın imamı Mehdi Resûl insanlara; "Allah'a ulaşmayı dilemezseniz gideceğiniz yer cehennemdir ha!" diyor. Günümüzdeki Resûl’e inanmayanların ve Allah'a ulaşmayı dilemeyenlerin de Allah'a karşı geldiklerini söyleyebilir miyiz?

Aynen öyle. Resûl’e inanmadıkları için Allah'a ulaşmayı dilemeyen ve O, Kur'ân'dan âyetler vermesine rağmen, dilemeyen insanlar Allah'a karşı çıkanlardır. Resûl’e karşı çıkan herkes Allah'a karşı çıkanlardır.

Neden? Çünkü Resûl, Allahû Tealâ’dan aldığı emri yerine getirmekle vazifeli. Ve bu resul, Allahû Tealâ’dan aldığı emri gerçekleştirmek üzere Allah tarafından vazifelendirilmiş. Ve diyor ki: “Allah'a ulaşmayı dileyin. Dilemezseniz cehenneme gidersiniz.” Onlar da O’na, Resûl’e inanmıyorlar. Kur'ân âyetlerinden bahsettiği için Kur'ân'a da inanmamış oluyorlar. Ve tabiî böyle insanlar: “Kur'ân'ı yanlış yorumluyor, farklı şekilde yorumluyor.” diye bir yalanın arkasına saklanmaya çalışıyorlar. Arkasında sadece nefsleri var sevgili kardeşlerim.

Benzer konular