Türkiye’deki ileri gelen dîn adamlarıyla neden karşılaşıp tartışmıyorsunuz? Veya Diyanet’te neden böyle bir ortam olmuyor?

Anasayfa » Ana Sayfa » İslâm'ın 5 Şartıyla Âmel Etmek » Türkiye’deki ileri gelen dîn adamlarıyla neden karşılaşıp tartışmıyorsunuz? Veya Diyanet’te neden böyle bir ortam olmuyor?
share on facebook  tweet  share on google  print  

Türkiye’deki ileri gelen dîn adamlarıyla neden karşılaşıp tartışmıyorsunuz? Veya Diyanet’te neden böyle bir ortam olmuyor?

Sevgili kardeşlerim! Türkiye’deki bütün üniversitelere resmî yazı yazdık. “Sizin üniversitenizde mutlaka biz konferans vermek istiyoruz.” Hiçbiri kabul etmeye cesaret edemedi. Diyanet İşleri Başkanlığı’na resmî yazı yazdık. Defalarca da torpiller koyup araya müracaat ettik. Ama hiçbiri bize bu müsaadeyi vermeye cesaret edemedi. Çünkü halkın karşısında ne duruma düşeceklerini çok iyi biliyorlar.

Öyleyse tartışmak, o bizim işimiz. Her zaman! Buradan biz dilediğiniz her yerde konferans vermeye hazırız. Suallere de cevap vermeye hazırız. Cevap verdiğimiz zaman da her zaman Kur’ân âyetleriyle cevap vereceğimizi biliyorlar. Onlara verecek cevapları olmadıkları için buna cesaret edemiyorlar.

“Veya Diyanet’te neden böyle bir ortam olmuyor?”

Olmuyor. Cesaret edemiyorlar. Korkuyorlar.

Benzer konular