Hangi yol hayırlıdır?

Anasayfa » Ana Sayfa » Hidayet » Hangi yol hayırlıdır?
share on facebook  tweet  share on google  print  

Hangi yol hayırlıdır?

Benim, kocamın, çocuklarımın ve sevdiklerimin hangi yolun dosdoğru olduğunu bulmamız için ve hangi yol hayırlıysa duada bulunmanızı diliyorum.

Sevgili kardeşim! Eğer iki saattir buradaysanız, bizi dinlediyseniz, hâlâ anlamadınız mı hangi yolun doğru olduğunu? Allah’a ulaşmayı dileyeceksiniz. Dilemek mecburiyetindesiniz. Dilemezseniz gideceğiniz yer cehennem. Allah size hangi yola gireceğinizi gösterecek. Hacet namazını kıldığınızda, Allahû Tealâ size mürşidinizi gösterecek ileride. Ama tek başına Allah’a ulaşmayı dilemek, sizi mutlaka cehennemden kurtarır. Hâlâ anlamadınız mı? İki saattir bundan bahsediyoruz.

Hayırlı yolun seçimi sizin işiniz değil! Sizin yetkiniz yok. Allah size gösterecek. Siz hacet namazını kılıp Allah’tan mürşidinizi dileyeceksiniz. Allah’a ulaşmayı dileyince bu arzu zaten sizin içinizden gelecek. Mutlaka bir mürşide ulaşmak mecburiyetini iç dünyanız size kabul ettirecek. Siz hacet namazını kılıp Allah’tan soracaksınız. Ama önce Allah’a ulaşmayı dileyeceksiniz. Allah razı olsun.

“Bir de dünyada benim, çocuklarımın, kocamın, sağlıklı, başarılı, îmânlı, mutlu olması için, çocuklarımın hayırlı, ana babaya itaatkâr olmaları için dua istiyorum.”

Dua ederiz inşaallah.
 
Allah razı olsun.

Benzer konular