Ceviz kabuğu proğramını izledim ve kafam karıştı. Allah aşkına cevabınızı bekliyorum ve ben de mürşidimi arıyorum.

Anasayfa » Ana Sayfa » Fitne ve Fesad » Ceviz kabuğu proğramını izledim ve kafam karıştı. Allah aşkına cevabınızı bekliyorum ve ben de mürşidimi arıyorum.
share on facebook  tweet  share on google  print  

Ceviz kabuğu proğramını izledim ve kafam karıştı. Allah aşkına cevabınızı bekliyorum ve ben de mürşidimi arıyorum.

Değerli büyüğüm, ceviz kabuğu proğramını izledim ve şunlar aklıma geldi. Kıyâmet alametlerinde dîn adamlarının fitne çıkaracakları ve insanları doğrudan ziyade yanlışa yönlendireceklerini biliyoruz. Buna göre acaba hiç sempati duyamadığım bir insan Yaşar hoca bu fitneci dîn âlimlerinden mi?

Sevgili kardeşim, biz de hiç ona karşı sevgi duyamadık. Ama sizin gibi hiç kimse ona karşı sevgi duymuyor. Yüzünün ifadesinden başlayarak her şeyi negatif standartlarda. Evet, onlardan birisi.

"Yoksa onlar doğru söylüyor da biz mi yanlış yoldayız? Kafam karıştı."

Hayır kafan karışmasın, bizler Allah’ın yolunda olanlarız, Biz Allah’ın Resulüyüz.

"Şöyle ki Allah tarafından size bir Kitap indirildiğini söylüyorsunuz. ( Evet) Benim buradaki merakım Kur’ân’ın artık bu yüzyılda yetmediği için mi?"

Hayır. O Kitap Kur’ân gibi bir şeriat kitabı değil. Allahû Tealâ ile bizim aramızdaki bir sohbeti anlatıyor sadece. Kur’ân yetmediği için gönderilmiş değil. Allahû Tealâ Kur’ân varken yine herkese, Yunus’a da Mevlana’ya da,  başka velilere de kitap göndermiştir. O kitaplar Kur’ân gibi şeriat kitabı değildir. Bize indirilen kitap da bir şeriat kitabı değildir. Bu kitap Allahû Tealâ ile bizim aramızda bir sohbettir. Sizin için gerekli değildir. Onda sizin itaat etmeniz gereken hiçbir emir mevcut değildir.

Bu benim kul olma hakkım. Eğer yanlış yolda isem, emin olun doğru yola ulaşmayı dileyeceğim (hakkının cevabını verdik). Size karşı bir sevgim var ve bunun yok olmasını istemiyorum. Allah aşkına cevabınızı bekliyorum ve ben de mürşidimi arıyorum.

Evladım, mürşidine ulaşa bilmen için önce Allah’a ulaşmayı dileyeceksin. Sözümüzü unutma. Allahû Tealâ’dan, Allah’a ulaşmayı dile. Mürşidini O sana gönderecek. Senin araman bir şey ifade etmez. Aramakla mürşidini bulamazsın. Allah’a ulaşmayı dile ki, hacet namazını kıldığında Allah sana mürşidini göstersin. Zannediyorum istediğin bütün bilgilere ulaştın.

Benzer konular