İslâm ülkelerinin fakir, İslâm’dan uzak olanların zengin ve başarılı olmaları konusunda bizi aydınlatabilir misiniz?

Anasayfa » Ana Sayfa » İslâm » İslâm ülkelerinin fakir, İslâm’dan uzak olanların zengin ve başarılı olmaları konusunda bizi aydınlatabilir misiniz?
share on facebook  tweet  share on google  print  

İslâm ülkelerinin fakir, İslâm’dan uzak olanların zengin ve başarılı olmaları konusunda bizi aydınlatabilir misiniz?

Ellerinizden öperim. Sizi çok seviyorum Muhterem Efendimiz! Bugün İslâm dünyası doğrulardan uzak yaşıyor. Teslimlerden habersiz. Bu nedenle İslâm ülkeleri bu kadar fakir. Avrupalılar ve Amerikalılar ise İslâm’dan uzak olmalarına rağmen daha zenginler. Veya Allah’a teslim olmamış araştırmanlar, kendi dallarında büyük başarılara imza atabiliyorlar. Bu konuda bizi aydınlatabilir misiniz? Allah sizden razı olsun.

Sevgili kardeşlerim! Bizim âlimlerimizde aşağılık duygusu var. Biz bundan yıllarca önce Allahû Tealâ’nın bize öğrettiği elektronlar, karşıt elektronlar konusundaki ana kanunlarla Ortadoğu Teknik Üniversitesi’ne gittik. Dedik ki:

1-Bir elektronun ağırlığı, karşıt elektronun ağırlığının iki katıdır.
2-Bütün karşıt elektronlar negatif ağırlığın sahibidir.
3-Foton, bir elektronla bir karşıt elektronun eşit devir sayısıyla, saniyede 300.000 km hızla hareket etmeleri halidir.

Bunu, bundan 15 yıl evvel söyledik. Ve söylediklerimizi sadece reddettiler. Allah’ın koyduğu kanunlarla, fizik kanunlarla ispat etmemize rağmen, fotonun parçalanmasında ortaya çıkan gerçekleri tek tek anlatmamıza rağmen bizi reddettiler. Bir aşağılık duygusunun sahibi bu insanlar.

Hâkim olan onlar değil; biziz! Ve bu gerçekler yakın bir gelecekte bütün dünyada ait olduğu yeri mutlaka bulacaktır. Kendinize güvenin. Başınızda biz varız! Allah onlarla değil; bizimle beraber!

Öyleyse yakın bir gelecekte nükleer bilimde bu söylediklerimizin birer kanun olarak devreye girdiğini göreceksiniz. Şu anda sadece bizim zavallı âlimlerimizin reddi sebebiyle gerçekleştiremiyoruz Allahû Tealâ’nın hakikatlerini. Ama yakın gelecekte herşeyin değiştiğini göreceksiniz.

İslâm ülkeleri İslâm’ı unuttukları için bu kadar fakir, bu kadar ilimsiz. İlmin beşiği İslâm’dır. Bugünse ilmin yok olduğu yerler İslâm’dır. Peygamber Efendimiz (S.A.V) diyor ki: “Ahir zaman geldiğinde dışları çok güzel olan ibadethaneler olacak. Ama içlerindekiler hidayetten yoksun olacaklar. İşte ahir zamanın en şerrli âlimleri onlardır.”

İşte şu anda bu şerrliler hâlâ iş başındalar. Neden şerrli? Çünkü Allah’ın hakikatlerini Kur’ân âyetleriyle onlara yüzlerce defa ispat etmemize rağmen, onlar, bu sadece bizim ülkemizdeki 70 milyon insanın cehenneme doğru yol almasını engellemiyorlar. İlim gururları yüzünden. Ve o insanların kendileriyle beraber cehenneme gitmesine göz yumuyorlar.

Sevgili kardeşlerim! Burada Allah’ın Kur’ân-ı Kerim’iyle, insanların yazdıkları kitaplar arasındaki farkların açıklaması söz konusu. 14 asır evvel mezhepler yoktu, sadece Kur’ân vardı. Bütün sahâbe Kur’ân’ı yaşadılar. 7 safhanın 7’sini de yaşadılar. Bugün İslâm âleminin hiçbir ülkesinde İslâm’ın 7 safhası yaşanmıyor.

Sahâbenin ve Peygamber Efendimiz (S.A.V)’in 7 safhasının 7’sini de yaşadığını ispat ediyoruz. 7 safhanın 7’sinin de farz olduğunu ispat ediyoruz. İnsanlar hem ispat edilen şeylerin kesinlikle öyle olduğunu görüyorlar hem Peygamber Efendimiz (S.A.V)’in ve sahâbenin onları yaşadığını görüyorlar. Hem de gene de inkâr ediyorlar sevgili kardeşlerim! Bu bir sahtekârlık değil midir? Dîn adamları adına utanç duymaz mısınız siz olsanız? Ve de gülebilir misiniz? Allah razı olsun.

Benzer konular