Allah’a ulaşmak nasıl dilenir?

Anasayfa » Ana Sayfa » Allah'a Ulaşmayı Dilemek » Allah’a ulaşmak nasıl dilenir?
share on facebook  tweet  share on google  print  

Allah’a ulaşmak nasıl dilenir?

“Yarabbi! Ben ruhumu ölmeden evvel Sana ulaştırmayı diliyorum.” diye kalbinizden bir taleple Allah’a dua edeceksiniz. Böyle dilenir.

“En doğru şekilde ayrıntılı olarak anlatır mısınız?” Bu üçüncü anlatışımız.

“Sizi ilk defa dinliyorum. Allah cümlemizi doğru yoldan ayırmasın.”

Amin. Ama Allah’a ulaşmayı dilemediğinize göre doğru yolda değilsiniz sevgili kardeşim. Bir an evvel Allah’a ulaşmayı dileyin ve Allah’ın sevgisine mazhar olun inşaallah.

“Bunu bilmeyenler tüm ibadetlerini yaparsa ve kalpleri temizse bilmeyenlerin değil; öğretmeyenlerin suçudur, değil mi?”

Evet, sevgili kardeşlerim! Birinci derecede; öğretmeyenlerin suçudur. İkinci derecede; öğrenmeyenlerin suçudur. Bilmeyen demek çok zor. Tebliğ yapılmamış hiç kimse, hiçbir devrede yaşamaz. Meselâ bu konferanslarla herkese tebliğ ediyoruz. Nur TV bütün dünyada; hem Amerika’da hem diğer 3 kıtada devamlı bu konuyu anlatıyor. Hiç kimse “Ben bundan haberdar değildim.” diyemez.

Hele Türkiye hiç diyemez. Çünkü Ceviz Kabuğu rezaletinde biz tam 3 defa; “Allah’a ulaşmayı dilemezseniz gideceğiniz yer cehennemdir.” diye... Oraya gitmemizin sebebi buydu zaten. Bu muhtevayı 3 defa verdik orada. Ne bizim o sevgili dîn adamlarımızın akılları başlarına geldi ne de bizi dinleyen 60 milyondan fazla insan ne söylediğimizi farkettiler. Ama tebliğ yapıldı. Hem dilemeyenlerin hatası hem de onlara yanlış bilgilerle dileme imkânını önleyenlerin hatası.

“Bütün ibadetlerimizi en ahsen bir şekilde yapabilmemiz için, iştiyakımızın artması ve bir an önce daimî zikre ulaşabilmemiz için dualarınızı dilerim.” Dua ederiz inşaallah.

“Sevgi ve selâmlarımla. Allah razı olsun.” Biz de gözlerinizden öperiz.

Allah razı olsun.

Benzer konular