Hacet namazında bir şey görmedim. Tâbiiyetimin geçerliliği hususunda aydınlatır mısınız?

Anasayfa » Ana Sayfa » Mürşid » Hacet namazında bir şey görmedim. Tâbiiyetimin geçerliliği hususunda aydınlatır mısınız?
share on facebook  tweet  share on google  print  

Hacet namazında bir şey görmedim. Tâbiiyetimin geçerliliği hususunda aydınlatır mısınız?

Efendim! Ben Adana Konferansında biat ettim. 6-7 aylık sürekli sohbetlerini inceledikten sonra ve konferansta aldığım feyzden sonra 2 ay önce de eşim tâbî oldu. Ayrıca yanımda kalan yeğenim de size tâbî. Sizi de öyle kolay bulmadım. Efendimiz! Sizi buluncaya kadar içimde yanan bir hasret, bir arayış vardı. Gözyaşlarım dinmek bilmedi. Menzile de bağlıydım ama bir aradığım vardı ve kafamda binlerce soru, cevabını alamadığım. Kendimi bildim bileli tasavvufu okuyorum. Risale-i Nur’u okudum, Kur'ân-ı Kerim’i de Türkçesini de okuyorum. Ama bir şeyler var beni ağlatan ve içimde yanan. Hep ağladım, ta ki sizi bulana kadar.
 
O kadar muhteşem açıklıyorsunuz ki; kafamdaki tüm sorular cevabını buldu. Herşey yerli yerine oturdu. Eski yıllara ait dergileriniz ve 5-6 kitapçığınızı ve “İslâm ve Tasavvuf” kitabınızı da okudum. Herşey çok güzel Efendimiz! Ama ben yine ağlıyorum, bu kez de sevincimden… Rabbimin lûtfu ve sizin himmetiniz beni ağlatıyor.

Efendimiz! Adana’dan Konya’ya bir buçuk ay önce bir anlamda hicret ettik, kızım için. Henüz 14 yaşında ve okuyor ama ev kirası falan zorlanıyoruz. Adana’daki evimizin bir an önce satılmasını ve buradan ev almak istiyoruz. (Dua ederiz inşaallah.) Dua bekliyoruz…

Efendim! Artık dayanacak gücüm kalmıyor. Sizi ekranda görmek ve sohbetlerinizi dinlemek istiyorum. (Bilgisayardan sohbetlerimize devam ediyoruz. Ayrıca televizyonumuz da açıldı. Ve yakın bir gelecekte inşaallah biz de görünürüz. Allah razı olsun.)

Hacet namazından önce araştırma devresindeyken rüyamda bizim evde Nur TV oluyormuş, aslında o zaman bizde uydu yoktu. İki kez Nur TV’yi gördüm. Ama hacet namazını biat ettikten sonra kıldım fakat bir şey görmedim. İşte bu noktada endişeleniyorum. Tâbiiyetimin geçerliliği hususunda aydınlatırsanız, inşaallah ellerinizden öpüyorum.

Sevgili kardeşim! Eğer tâbi olamasaydınız bu mutluluğu hiçbir zaman, hiçbir şekilde yaşayamazdınız. Herşey yolunda, tâbiiyetinizde hiçbir eksiklik yok.

Benzer konular