Sohbetlerinizle her geçen gün daha güzel günlerin doğduğunu ve doğacağını anladım. Allahû Tealâ’nın hidayetiyle sizin himmetinizle dertlere derman oluştu. Hikmetini Sizden öğrenebilir miyim?

Anasayfa » Ana Sayfa » Allah'a Ulaşmayı Dilemek » Sohbetlerinizle her geçen gün daha güzel günlerin doğduğunu ve doğacağını anladım. Allahû Tealâ’nın hidayetiyle sizin himmetinizle dertlere derman oluştu. Hikmetini Sizden öğrenebilir miyim?
share on facebook  tweet  share on google  print  

Sohbetlerinizle her geçen gün daha güzel günlerin doğduğunu ve doğacağını anladım. Allahû Tealâ’nın hidayetiyle sizin himmetinizle dertlere derman oluştu. Hikmetini Sizden öğrenebilir miyim?

Es selâmu aleykum ve rahmetullâhi ve berekâtuhu! Mübarek ellerinizden doyasıya öperim. Canım Efendimiz! Kıymetli vaktinizi fazla almak istemiyorum. 5-6 ay önce yüksek tansiyonla birlikte uykularım da kaçmaya başladı. Çalışıyorum da. Tansiyon tedavisine başladım. 15 gün sonra kontrole gidecektim. Halen gideceğim. Doktorum çok ilgilendi sağ olsun. Tıbba inancım ve güvenim de son derece vardır. Bu arada psikolojim de son derece bozuldu. Tatil günüydü, psikiyatriste gidecektim. Tüm doktorlar izindeydi. Mesai başladı, halen gideceğim. Bu arada bir hocaya gittim. Bir şeyler baktı, etti. Arkadaşım gitti, aldı. Dükkânda duruyor. Ben görmedim. Canım Efendimiz! Başa dönelim. Bu yaşadıklarımdan önce 2 kez sohbetinizi izledim. İkisinde de şuana kadar hiç duymadığım 28 basamak olan İslâm merdivenini anlatıyordunuz. Anlamadığım için bir daha dinlemek istemedim. Efendimiz! Sizce malûm olan bu yaşadıklarımın başında diyebileceğimiz günlerde sohbetlerinizi dinlemeye başladım. Her geçen gün daha güzel günlerin doğduğunu ve doğacağını anladım. Artık Allahû Tealâ’nın hidayetiyle sizin himmetinizle dertlere derman oluştu. Efendimiz! Kusurumu bağışlarsanız “Anladım.” demeyi hayâ ederim. Çok yoğun günler yaşadım. Hikmetini sizden arzu ederim. Sizden öğrenmek isterim. Saygı ve sevgi ve hasretle mübarek ellerinizden doyasıya öper, saygılarımı sunarım.

Dertlerine kardeşimiz derman bulabildiğine göre demek ki; Allah’a ulaşmayı dilemiş. Dilemiş ki; bu mutlu sona ulaşmış. Tebrik ederim bu kardeşimizi. Allah hayırlı etsin. Gelecekte çok daha fazla mutlu olacaksın inşaallah.

Benzer konular