Türbanlıyım ancak çalışıyor olmamdan dolayı mesai saatlerinde başım açık. Perukla çalışmak uygun mu?

Anasayfa » Ana Sayfa » Teslim » Türbanlıyım ancak çalışıyor olmamdan dolayı mesai saatlerinde başım açık. Perukla çalışmak uygun mu?
share on facebook  tweet  share on google  print  

Türbanlıyım ancak çalışıyor olmamdan dolayı mesai saatlerinde başım açık. Perukla çalışmak uygun mu?

Türbanlıyım ancak çalışıyor olmamdan dolayı mesai saatlerinde başım açık. Bu durum 2 senedir böyle. Ancak bu sene çok büyük bunalımlar içindeyim. Çalışmam gerek ama türbanımdan ödün vermek beni çok mutsuz ve huzursuz ediyor. Büyük bir gelgit içindeyim. Yanlış kararlar vermekten korkuyorum. Özetle mutsuzum. Mutlu olmak bu şekilde çok zor. Hele Bodrum’da. Bana önereceğiniz bir iki tavsiye… Şu anki yaşantımın vebali ne kadar ağır. Perukla çalışmak uygun mu?

A benim sevgili kardeşim! Neden bu suali bana aylarca evvel sormadın. Elbette uygun. Allahû Tealâ başınızın örtülmesini istiyor. Başınızın, kulaklarınızın, boynunuzun örtülmesini istiyor ve bunu sağlayabilecek olan peruk türleri var. Ve biz hep kardeşlerimize bunu salık verdik. Üniversitede imtihanlara almıyorlar kardeşlerimizi. Onların da hayatlarını kurtarmaları için imtihana girmesi lâzım. Peruk takarak giriyorlar. Siz de peruk takın. Ve Allahû Tealâ hangi şartların içinde bu peruğu taktığınızı, neden örtüyü takamadığınızı, en iyi bilendir. Onun için bunun bir zararı dokunmayacaktır size ama başınız kapalı olarak görev yapacaksınız. Ne diyorsunuz? Böylece probleminiz çözülüyor. Allah razı olsun.

“Konferanstan erken ayrılmak durumunda olduğum için belki sorumun cevabını alamadan giderim. Mümkünse e-mailime postalarsanız minnettar olurum.” (İnşaallah bu kardeşimizin e-mailine bu cevabımızı gönderelim. Peruk takması uygun.)

Benzer konular