Milletimiz, emaniye ilimlerin etkisinde midir?

Anasayfa » Ana Sayfa » Emaniye » Milletimiz, emaniye ilimlerin etkisinde midir?
share on facebook  tweet  share on google  print  

Milletimiz, emaniye ilimlerin etkisinde midir?

Efendi Hz.! Size selamlarımı sunar, saygılarımı sunar, hasretle o mübarek ellerinizden öperim. Sinevizyonda da olsa bile, sizi bizimle buluşturan Allah'a sonsuz hamd ve şükrederim. Efendim! Milletimiz, emaniye ilimlerin etkisindedir.
 
Aynen haklısın. Sevgili kardeşim! Aynen haklısın. Milletimiz değil, bütün İslâm âlemi. Sadece milletimiz değil; bütün İslâm âlemi emaniye ilimlerin etkisinde ve bize çatan bunca kardeşimiz oldu oradan, her birisi başka bir açıdan bize çatıyor. Hâlbuki Allah'ın hakikatlerini bilseler, hemen gelip tâbî olacaklar. Şeytan insanları öyle açılardan etkilemiş ki; fark edemiyorlar doğruyu kimin söylediğini. Kur'ân’ı bilmiyorlar çünkü. Onlara dîni öğretenler de Kur'ân-ı bilmiyorlar. Onlara, unutulmuş olan Kur'ân hakikatlerini kabul ettirmek kolay bir iş değil! Haklısın.

“Karanlığı yok edip, kalpleri aydınlatacak büyük bir güneşe ihtiyaç var. Ümit ediyorum ki; bir gün Mihr güneşi başımıza da doğacak Efendim.”
 
Elbette doğacak. Bütün dünyaya doğacak. Biliyorsunuz, İslâm öğretiminin giriş devresi bitti. Şimdi gelişme devresindeyiz. Sonuca da yakın gelecekte ulaşacağız. Biliyorsunuz, giriş devresi 30 yıl sürdü. Allahû Tealâ, bunun gelişme devresinin çok daha kısa bir zaman parçasında olgunlaşacağını söylüyor. Artık bütün insanların, Allah'ın hakikatlerini gördüğünü, buna dayalı olarak İslâm birliğinin kurulduğunu göreceksiniz. “Türk İslâm Birliği” demek, daha doğrudur. Bu, kuvvetler dengesini oluşturan çok özel bir olaydır.  

Şuanda bir Avrupa federasyonu var (iluminatinin elinde). Bir Rusya federasyonu var. Bir Amerika Birleşik Devletleri var. O da bir federasyon. Bir de Türk İslâm Birliği bir yeni federasyonu oluşturacak. Bu bir kuvvet dengesidir. Geçenlerde Rusya’nın ve Kızıl Çin’in beraberce yaptığı o tatbikat, çok tedirginlik oluşturdu batıda. Bir kuvvetler dengesi oluşması için, mutlaka Türk İslâm Birliği kurulacaktır. Bu birlik mutlaka kurulacaktır ve dünyadaki bütün savaşları sona erdirecektir. Kuvvetler dengesi için bu farzdır ve Allahû Tealâ mutlaka onun kurulduğunu bizlere gösterecektir, yaşatacaktır.

Karanlığı yok edip, kalpleri aydınlatacak büyük bir güneşe ihtiyaç var. Ümit ediyorum ki; bir gün Mihr güneşi başımıza da doğacak inşaallah Efendim.
 
İnşaallah! Mutlaka doğacak evlâdım. Hiç endişen olmasın.

Benzer konular