Rüyamda sürekli vefat eden akrabamı hasta olarak görüyorum. Ona ne gibi bir faydam olabilir?

Anasayfa » Ana Sayfa » Rüya » Rüyamda sürekli vefat eden akrabamı hasta olarak görüyorum. Ona ne gibi bir faydam olabilir?
share on facebook  tweet  share on google  print  

Rüyamda sürekli vefat eden akrabamı hasta olarak görüyorum. Ona ne gibi bir faydam olabilir?

Yakın bir akrabam vefat etti. Rüyamda sürekli kendisini hasta olarak görüyorum. Bu bir rüya ama ona ne gibi bir faydam olabilir?

Orada, berzah âleminde şu anda hasta olduğunun bir ifadesi bu. Merak etmeyin, orada ölüm yok. Dolayısıyla oradaki hastalıklar netice itibariyle geçicidir. Kimse berzah âleminde ölmez. Çünkü berzah âleminde yaşayanlar nefslerdir. Ama onu görüyorsanız, onunla konuşun. Dünyadaki olayları konuşun, tezekkür edin. O olduğunu kesin olarak göreceksiniz. Korkmayın! Beraber olun. Berzah âlemine ait olan düşünceleriniz kesinleşir. Tekrar görürseniz, söylediklerimi sakın unutmayın. Üstelik neticeyi bana da bildirin.

Sık sık görüyorsanız “bu bir rüya ama” diye soruyorsun. Yani berzah âleminin henüz mânâsını bilmiyorsun demektir bunun anlamı. Aslında berzah âlemi; bütün bizden evvel ölmüş olanların nefslerinin kıyâmete kadar yaşayacağı âlemin adıdır.

Nefsiniz her gece vücudunuzdan ayrılır. Sizinki birkaç defa oraya gitmiş. Bir kısım nefsler gece uyudukları zaman berzah âlemine giderler. Oradakilerle birlikte olurlar. Bütün akrabalarınızın ölmüş olanlarını, hepsinin yaşamakta olduğunu göreceksiniz. Size çok büyük bir sevinç vesilesi olacaktır. Neden? Ölümün bir son olmadığını kesinlikle anlayacağınız için tabiî. Bunların hiçbirini yaşamayan birçok zavallı, Allah’ın dostları hakkında atıp tutarlar. Onlar devam etsinler sevgili kardeşlerim. Biz de işimize bakalım. Annadın mı!

Benzer konular