Bir sohbet ortamında, Allah’a ulaşmaktan bahsettiler. Üstüne basa basa ruhun vücuttan çıkmasından bahsettiler. Bana pek inandırıcı gelmedi. Kafam karıştı. Açıklar mısınız?

Anasayfa » Ana Sayfa » Fena Makamı (1. teslim: ruh teslimi) » Bir sohbet ortamında, Allah’a ulaşmaktan bahsettiler. Üstüne basa basa ruhun vücuttan çıkmasından bahsettiler. Bana pek inandırıcı gelmedi. Kafam karıştı. Açıklar mısınız?
share on facebook  tweet  share on google  print  

Bir sohbet ortamında, Allah’a ulaşmaktan bahsettiler. Üstüne basa basa ruhun vücuttan çıkmasından bahsettiler. Bana pek inandırıcı gelmedi. Kafam karıştı. Açıklar mısınız?

51 yaşındayım. Bir sohbet ortamında, Allah’a ulaşmaktan bahsettiler. Üstüne basa basa ruhun vücuttan çıkmasından bahsettiler. Bana pek inandırıcı gelmedi. Kafam karıştı.

İşte anlattıklarımızdan sonra kafanızın karışması geçmiştir diye ümit ediyoruz! Allah’a ulaşmayı mutlaka dilemelisiniz. Dilemezseniz neler olacağını gördünüz. Yani dilemediğinize göre şu anda orada saydığımız bütün hususlar, sizin üzerinizde mevcut. Öyleyse neden dilemiyorsunuz? Allah’a ruhunuzu ulaştırmayı, sadece bir dilekle dileyeceksiniz: “Yarabbi!” diyeceksiniz. “Ben de ruhumu Sana ulaştırmak istiyorum. Hem de anlattılar ki bana, eğer ben ruhumu Sana ulaştırmayı dilersem, ben değil Sen ulaştırıyormuşsun onu Kendine. Öyleyse ben de istiyorum, ben de diliyorum Senden Yarabbi!”

İşte böyle bir dilek, senin de ruhunu Allah’a ulaştırmanı mutlaka sağlayacaktır. 51 yaş, çok erken bir yaş değil. Biz de 40 yaşımıza kadar neyin ne olduğundan farkına varmadan yaşadık. Sonra Allahû Tealâ bize hidayeti nasip kıldı. Öyleyse hemen bugün, orada tâbî olmayı Allahû Teâla’dan iste. Allah’a ulaşmayı dile ve senin de ruhun vücudundan ayrılıp, sahibi olan Allah’a geri dönsün. Allah senden bunu, hayattayken yapmanı istiyor.

Benzer konular