İçinden çıkamadığım banka borçlarım var. İşsizim. Bugün tâbî oldum. Dua edermisiniz?

Anasayfa » Ana Sayfa » Mürşid » İçinden çıkamadığım banka borçlarım var. İşsizim. Bugün tâbî oldum. Dua edermisiniz?
share on facebook  tweet  share on google  print  

İçinden çıkamadığım banka borçlarım var. İşsizim. Bugün tâbî oldum. Dua edermisiniz?

Es selâmu aleykum ve rahmetullâhi ve berekâtuhu. (Ve aleykum selâm ve rahmetullâhi ve berekâtuhu.)

Muhterem Üstadımız! Ellerinizden öperim. Sigara müptelasıyım. 25 seneden beri içiyorum. Oruç tutamam. Çok zor oluyor. Zaman zaman sinirler bozuluyor. 3 çocuğum ve zevcem var. Hepsi Allah’a ulaşmayı dilediler. Başka adım atmayacaklar diye tereddütlerim var. İçinden çıkamadığım banka borçlarım var. İşsizim. Ben de bugün tâbî oldum. Elhamdulillah. Ellerinizden öperim. Allah razı olsun. Allah’a, ibadetlerime de duacı olunuz. Hürmetler.

Gözlerinden öperiz evlâdım. Sevgili kardeşimiz! Sizin için dua edeceğiz inşaallah. Sadece Allah’a ulaşmayı dilemeniz ve Allah’a ulaşmanız için değil; zaten dilemişsiniz, tövbe etmişiniz. Bakın bakalım şimdi, İslâm’ı yaşarken mutluluğu yaşıyor musunuz? Yaşamıyorsanız Allah’a ulaşmayı dilemediniz demektir. O zaman tekrar dileyin. Ta ki; ibadetlerinizi zevkle yaptığınız bir noktaya ulaşasınız.

Bunun ötesinde iş bulmanız için de çalışmanız için de borçlarınızı ödemeniz için de dua edeceğiz inşaallah Allahû Tealâ’ya. Umulur ki; Allahû Tealâ size bunları verdikten sonra, sizden beklediklerini gerçekleştirirsiniz. Bunları vermişse sizin Kendisine ulaşmanızı istiyor demektir. Burada siz, size düşeni yapıp zikirlerinizi arttırabilirseniz mutlaka hedeflere ulaşırsınız. İş sahibi, borçlarını ödemiş, Allah’ın yolunda mutlu bir kardeşimiz çıkar ortaya. Allah razı olsun inşaallah!

Benzer konular