Mehdi, Dünya’ya ne zaman vuku bulacak? İnsanlar O'nu nasıl anlayacak?

Anasayfa » Ana Sayfa » Mehdi Resûl » Mehdi, Dünya’ya ne zaman vuku bulacak? İnsanlar O'nu nasıl anlayacak?
share on facebook  tweet  share on google  print  

Mehdi, Dünya’ya ne zaman vuku bulacak? İnsanlar O'nu nasıl anlayacak?

Cümle olmadı. “Mehdi Dünya’da ne zaman vazife yapacak?” demek istiyor herhalde. Vuku bulmak; burada kullanılan bir tabir değil. Mehdi, şu anda karşınızda.

“İnsanlar onu insanlar nasıl anlayacak?”

Anlattıklarını tahkik edecekler. İşte dîn adamlarını korkutan da bu. Çünkü tahkik edenler görüyorlar ki; Mehdi’nin bütün söyledikleri doğru. Onların bilmedikleri, Allah’ın Mehdi’ye öğrettiği Kur'ân âyetlerini söylüyor. Hem de kendisi doğru dürüst Arapça bilmediği halde, hatta Arapça okumayı da doğru dürüst bilmediği halde! Ama bütün söyledikleri doğru. Daha önemlisi; onların bilmedikleri hakikatler.

Hidayetin ne olduğu, biz açıklamayı yapana kadar bu dünya üzerinde kimse tarafından bilinmiyordu. Arkasında ne var? Arkasında Kur’ân’ın unutulması var. İnsanların dînlerini, kendilerinden evvel gelenlerin yazdığı kitaplardan öğrenmiş olmaları var. O kitaplarda, İslâm âleminin, İslâm’ı 5 şarta indirerek cehenneme gitmesi için, şeytanın emrinde olduklarının farkına varmadan, “Doğruyu yapıyoruz.” diye düşünerek gerekli olan bütün şartları hazırlamışlar. Bu insanların samimiyetlerinden %100 eminiz sevgili kardeşlerim. Devreye giren, insanlara hakikatleri unutturan, onları Kur’ân’dan ayıran şeytandır.

Bugün dünya üzerinde yaşayan insanların arasında, Peygamber Efendimiz (S.A.V) tarafından en çok sevilen kişi; o biziz.  Peygamber Efendimiz (S.A.V) gözleri nemlenmiş bir anda, sahâbe soruyor:

- Ey Allah’ın Resûlü! Neden gözlerin nemlendi?

- Kardeşlerimi özledim!

Sahâbe şöyle diyor:

- Ey Allah’ın Resûlü! Biz, Senin kardeşlerin değil miyiz?

- Evet, ama onlar (o kardeşlerim) daha gelmediler!

Onlar, şimdi geldiler!

Benzer konular