Televizyonda sürekli sizi dinliyorum ve gönülden size bağlanmak istiyorum. Bu şekilde tâbiiyetim kabul olur mu?

Anasayfa » Ana Sayfa » Mürşid » Televizyonda sürekli sizi dinliyorum ve gönülden size bağlanmak istiyorum. Bu şekilde tâbiiyetim kabul olur mu?
share on facebook  tweet  share on google  print  

Televizyonda sürekli sizi dinliyorum ve gönülden size bağlanmak istiyorum. Bu şekilde tâbiiyetim kabul olur mu?

Olmaz ama kardeşlerimiz oraya ulaşabilirler. Bir hanım kardeşimiz Safranbolu’da size ulaşabilir ve tâbiiyetinizi inşallah gerçekleştirebilirsiniz. Bir problem olacağını sanmıyorum. Önce eşinizi ikna etmeye çalışacaksınız unutmayın söylediklerimi. onun rızasıyla bunu yapmaya çalışacaksınız. Kesin olarak karşı çıkarsa, o zaman siz Allah’ın emrini yerine getirmek mecburiyetindesiniz. Tâbiiyet ona bir şey kaybettirmez. Ama size ruhunuzu Allah’a ulaştırmak imkânını verebilecek olan, mutlaka oluşması lâzımgelen Allahû Tealâ’nın bir farz emri. Burada da geçti zaten, Mâide Suresi 35. âyet-i kerimede. Allahû Tealâ diyor ki:

5/MÂİDE-35: Yâ eyyuhâllezîne âmenûttekûllâhe vebtegû ileyhil vesîlete ve câhidû fî sebîlihi leallekum tuflihûn(tuflihûne).
Ey âmenû olanlar (Allah’a ulaşmayı, teslim olmayı dileyenler); Allah’a karşı takva sahibi olun ve O’na ulaştıracak vesileyi isteyin. Ve O’nun yolunda cihad edin. Umulur ki böylece siz felâha erersiniz.


"Ey âmenû olanlar! Takvâ sahibi olun. Nasıl? Allah’a sizi ulaştıracak kişiyi, Allah’a ulaşatırmaya vesileyi Allah'tan isteyin." diyor.  Sizde istiyorsunuz ve de o istediğinize ulaşacaksınız inşaallah.

Benzer konular