Amerika Birleşik Devletleri, tüm İslâm âlemini cezalandırırken, sizin faaliyetlerinize neden göz yumuyor? Hatta yardımcı oluyor?

Anasayfa » Ana Sayfa » İslâm » Amerika Birleşik Devletleri, tüm İslâm âlemini cezalandırırken, sizin faaliyetlerinize neden göz yumuyor? Hatta yardımcı oluyor?
share on facebook  tweet  share on google  print  

Amerika Birleşik Devletleri, tüm İslâm âlemini cezalandırırken, sizin faaliyetlerinize neden göz yumuyor? Hatta yardımcı oluyor?

Yok, yardımcı oldukları pek iddia edilemez. Yardımcı olmuyorlar. Ama bu ülkede hürriyet var. Onu kabul etmek mecburiyetindeyiz. Sen bir defa kendini düşün bakalım şimdi. Bundan çok değil 80 sene önce senin dedelerin, bu dünya üzerinde en ahlaklı insanlardı. En az suç işlenen ülke Osmanlıydı. 80 sene sonra bu ülke (Türkiye) dünyada suç işlenen, en çok suç işlenen 2. ülke durumuna geldi. Bunun, dînden ayrılmakla tahakkuk ettiğini anlamıyor musun?

Atalarımız hep tasavvufu yaşadılar. Yani tasavvuf demek; Kur'ân İslâm’ı demek. Kur'ân’daki İslâm’ı yaşadılar ve en ahlaklı insanlar oldular dünyanın. Sen bundan utanç duymuyor musun? Bu dünyada en çok suç işlenen 2. ülkenin bir insanı olmaktan utanç duymuyor musun? Bunu önlemek mecburiyetinde değil miyiz? Bu görevi yapmak üzere başka bir görevli görebiliyor musun?

Benzer konular