Rüyalar hakkında bilgi verir misiniz?

Anasayfa » Ana Sayfa » Rüya » Rüyalar hakkında bilgi verir misiniz?
share on facebook  tweet  share on google  print  

Rüyalar hakkında bilgi verir misiniz?

Ben çok fazla rüya gören biriyim. Belli bir süreye kadar hayatımı rüyalarıma göre yaşıyordum. Bunu yapmamam gerektiğini, kötü rüyalar görüp mutsuz olmaya başlayınca anladım. Rüyalar hakkında bilgi verir misiniz inşaallah?

Rüya, bir insanın uyku sırasında nefsinin vücudundan ayrılmasıyla başlar. Akıl, fizik vücuda kumanda etmekteyken (o kişi uyumadığı sürece), uyandığı andan itibaren o kişinin nefsine kumanda etmeye başlar. Bunun adı rüyadır. Tekrar nefs vücuda geri döndüğünde kişi uykudan uyanır. Bazen hakikate ait olan şeyler görürsünüz. Bazen berzah âlemine gidersiniz. Yani ölmüş olanlarla beraber olursunuz. Bazen bu âlemde gezersiniz. O zaman insanlar sizi görür ama siz onlara dokunamazsınız. Sizin için sadece görüntü olurlar.

"Ben isterim ki; rüyamda hep sizi ve sizin öğrettiklerinizi göreyim." (O talebiniz için de dua ederiz inşaallah. Çok kardeşimiz, büyük bir kısmı bizi görmüşlerdir.)

"Allah razı olsun. Allahû Tealâ’nın nurları her an üzerinizde olsun." (Allah razı olsun. Öyle zaten.)

"Kadirli’li öğrencilerinizin selâmını iletiyorum. Ellerinizden hürmetle öper ve her konuda dualarınızı bekleriz. (Hepiniz için dua ederiz. Hepinizi çok sevdiğimizi de söylemek istiyoruz inşaallah.) 

Benzer konular