Deccal ile ilgili bir rüya gördüm. Rüyanın ne anlama geldiği konusunda bilgi verir misiniz?

Anasayfa » Ana Sayfa » Rüya » Deccal ile ilgili bir rüya gördüm. Rüyanın ne anlama geldiği konusunda bilgi verir misiniz?
share on facebook  tweet  share on google  print  

Deccal ile ilgili bir rüya gördüm. Rüyanın ne anlama geldiği konusunda bilgi verir misiniz?

Bismillâhir rahmânir rahîm. Es selâmu aleykum ve rahmetullâh! (Ve aleykum selâm ve rahmetullâhi ve berekâtuhu!) Gül kokan ellerinizden hürmetle, hasretle öpüyorum. (Nasılsın? Allah razı olsun. Çok memnun oldum.) Efendimiz, bundan 4-5 ay önce rüyamda “Deccal çıkmış. Siz elinizde, sizin elinizde silindirik şeklinde metal bir alet. Üst kısmında pembe renkli dumansız ateş yanıyor. Alt kısmındaysa erimiş kurşun, renk şeklinde deccalın üzerine, sıvı şeklinde akıyor. Deccalı yakıyorsunuz ve bertaraf ediyorsunuz.” Bu rüyanın ne anlama geldiği konusunda bilgi verir misiniz?

Bu bir rüyâ sevgili kardeşim! Deccalı öldürecek olan biz değiliz; deccalı öldürecek olan Hz. İsa. Ve bizimle birlikte olacak. Ama deccalı öldürme şerefi bizim değil; onun (Hz. İsa’nın). Bu sadece bir rüyâ. Ama yardımcı oluruz, ayrı bir konu.

Yakmak bir bakıma öyle olabilir. Manevî bir açıdan yakmak söz konusu olabilir. Şöyle: O şu anda 8 tane kanaldan bütün dünyaya hitap ediyor. Ama biz, sadece 1 kanala sahibiz henüz. 2.’sini de inşaallah yakın bir gelecekte gerçekleştireceğiz. Adım adım onun söylediklerinin yanlış olduğunu bütün dünyaya inşaallah öğreteceğiz. Evvelâ bizim dîn adamlarımıza öğretmek için gördüğünüz gibi büyük bir gayretin sahibiyiz. Aralarında söylediklerimizi anlayan, hamdolsun ki çok insan oldu. Ama bir kısmı bizim hakkımızda deli olduğumuzu düşünüyorlar. İşte Allahû Tealâ’nın o Duhân Suresinin 10, 11, 12, 13, 14. âyetlerinde söylediklerini düşünüyorlar hakkımızda. Allah’ın resûlü hakkında diyorlar ki: “O, delidir. Şeytandan vahiy aldı, alıyor.” Ve kendisinden yüz çevriliyor. Kaç senedir yüz çevrilmiş durumda.

Öyleyse deccalla yapılan mücâdelede deccalın öldürülmesi işlemi bize ait bir işlem değil; onu Hazreti İsa gerçekleştirecek inşaallah.

Benzer konular