15 sene sonra bir bebeğim oldu. "Bu bebek hep bana zikri hatırlatsın." demiştim. Bebeğimde kasılmalar oluyor. Doktor bebeğimin sağlığının yerinde olduğunu söyledi. Huzursuzluğu bundan olabilir mi?

Anasayfa » Ana Sayfa » Zikir » 15 sene sonra bir bebeğim oldu. "Bu bebek hep bana zikri hatırlatsın." demiştim. Bebeğimde kasılmalar oluyor. Doktor bebeğimin sağlığının yerinde olduğunu söyledi. Huzursuzluğu bundan olabilir mi?
share on facebook  tweet  share on google  print  

15 sene sonra bir bebeğim oldu. "Bu bebek hep bana zikri hatırlatsın." demiştim. Bebeğimde kasılmalar oluyor. Doktor bebeğimin sağlığının yerinde olduğunu söyledi. Huzursuzluğu bundan olabilir mi?

Canımız Efendimiz! Gönüller Sultanı baş tacımız! Saygıyla ellerinizden öperim. 6 aylık bir bebeğim var. Zorluk çekiyor. Hep ileri doğru kasılıyor, ağlıyor, aç duruyor. Doktora götürdüm. “Sağlığı yerinde.” diyor. Bu bebeği ki; bu bebek 15 sene sonra oldu, pek istemedim. “Allah’ım! Bu bebek hep bana zikri hatırlatsın.” demiştim. Huzursuzluğu bundan olabilir mi?

Olabilir. Aslında sağlığında bir şey olmadığına göre endişelenecek bir şey yok. Herşey yolunda. Ama çocuğun sizi meşgul etmesi; size zikri hatırlatması için.

Öyleyse sakın çocuk size, çocukla meşgul olduğunuz anda zikretmeyi unutmayın. Zikirle meşgul olursanız onun kasılmasının da geçtiğini göreceksiniz inşaallah.

Öyleyse herşey yolunda. Çocuk sağlıklı. Kasılmasının geçmesini istiyorsanız; zikredin. Çocuğun yanında zikrederseniz bunun tesirli olduğunu göreceksiniz inşaallah. Allah razı olsun.

“Efendimiz! Ben bir süredir ibadetlerimi yapamıyorum.” diyor kardeşimiz.

Çok yanlış bir şey yapıyorsun. İbadetlerinizi yapamıyorsunuz ama bebek size devamlı, özellikle zikir ibadetini yapmanız için işaret vermiş oluyor her kasılmasıyla.

“Ama bugün sizin konferansınızı dinledikten sonra inşaallah 4 elle ibadetlerime sarılmak istiyorum.”

İnşallah biz de dua ederiz. İnşaallah ibadetlerinizi gerçekleştirirsiniz.

“Yeniden tövbe almam gerekiyor mu? Yoksa devam edeyim mi?”

Yeniden tövbe alırsanız daha iyi olur inşaallah.

“Allah razı olsun. Hasretle ve hürmetle ellerinizden öpüyorum.” diyor kardeşimiz.

Biz de muhabbetle gözlerinizden öpüyoruz inşaallah.  

Benzer konular