Virdimi yaparken bazen zorlanıyorum. Buradaki eksikliğim nelerdir?

Anasayfa » Ana Sayfa » Zikir » Virdimi yaparken bazen zorlanıyorum. Buradaki eksikliğim nelerdir?
share on facebook  tweet  share on google  print  

Virdimi yaparken bazen zorlanıyorum. Buradaki eksikliğim nelerdir?

Sevgili Efendimiz! Niğde Bor’dan saygı ve hürmetle ellerinizden öperim. 6 senedir tâbîyim. Çoğu zaman görevlerimi aksattım. Kardeşlerime çok imreniyorum. Onlar, sohbet ortamında ne kadar mutlular. Allah’ın yolunda ilerliyorlar. Bense Niğde’de çok yalnızım. Şimdiye kadar bir çevre edinemedim. Tanıdığım insanlara anlatmaya çalışıyorum. Onlar, beni dinlemiyorlar bile. Diyorlar ki: “Kur’ân’ı bile bilmeyen bir insan bunları nasıl bilebilir?” Canım Efendimiz! Nelere dikkat etmem gerekir? Sizi çok seviyorum. Ben sizi tanıdıktan sonra insan olduğumu öğrendim. Bazen virdimi 47 bine kadar çok çekiyorum, bazen de çok zorlanıyorum. Buradaki eksikliğim nelerdir?

Aslında 47 bine kadar zikrinizi çekebiliyorsanız sizde bir eksiklik görünmüyor. Ama virdinizi aksatmanıza baktığımız zaman, o zaman da bu işte bir yanlışlık olduğunu görüyoruz sevgili kardeşlerim!

Öyleyse siz zikrinizi eğer çok yaparsanız; söylediğiniz negatif faktörlerin hepsinin bittiğini göreceksiniz. Ayrıca yakın bir gelecekte Niğde’de başka kardeşlerimiz de oluyor inşaallah.

Zikirlerine dikkat et evlâdım! Arttırmaya çalış. 47 bin zikre ulaştığın günler var olduğuna göre sen inşaallah bu işi başarmış durumdasın. Birazcık dikkatle, birazcık ihtimamla neticelere inşaallah ulaşırsın. Ulaştığın zaman bizi arayıp bu müjdeyi vermeyi istiyoruz senden inşaallah. Allah razı olsun.

Benzer konular