Kur’ân-ı Kerim, hadîs ve âyetleri doğru kullanmamak caiz midir, caiz değil midir?

Anasayfa » Ana Sayfa » Kur'ân-ı Kerim Okumak » Kur’ân-ı Kerim, hadîs ve âyetleri doğru kullanmamak caiz midir, caiz değil midir?
share on facebook  tweet  share on google  print  

Kur’ân-ı Kerim, hadîs ve âyetleri doğru kullanmamak caiz midir, caiz değil midir?

Kur’ân-ı Kerim okuyoruz; Kur’ân-ı Kerim, hadîs ve âyetleri doğru kullanmamak caiz midir, caiz değil midir? Bu konudaki değerli açıklamanızı bekliyoruz.
 
Kur’ân-ı Kerim’i, Kur’ân-ı Kerim’deki âyetleri ve Peygamber Efendimiz (S.A.V)’in hadîslerini doğru olarak kullanmamak caiz değildir. Şu anda tekrar aynı konuya dönüyoruz!

Diyanet İşleri Başkanlığı da 85.000 kadrosuyla yurt çapında faaliyette ama bütün insanları cehenneme çağıran imamlar olarak. Bu korkunç bir şey, sevgili kardeşlerim! Âyetleri doğru kullanmamak caiz değildir. Hadîsleri, doğru hadîsleri kullanmamak da caiz değildir. Ne yazık ki bir sürü uydurulmuş hadîs var.

Peygamber Efendimiz (S.A.V) bu sebeple bir hadîsinde buyuruyor ki: “Benim hadîslerim bir gün tartışılacaktır. Kur’ân-ı Kerim’e bakın! Hiçbir hadîsim Kur’ân-ı Kerim’e aykırı olmaz.” Furkanın (doğruyu yanlıştan ayıran ayıracın) Kur’ân-ı Kerim olduğunu söylüyor.

Benzer konular