Özellikle dua okurken peltekleşiyorum. Euzû besmeleyi söyleyemiyorum. Bu derdimden nasıl kurtulurum, yol gösterebilir misiniz?

Anasayfa » Ana Sayfa » Dua » Özellikle dua okurken peltekleşiyorum. Euzû besmeleyi söyleyemiyorum. Bu derdimden nasıl kurtulurum, yol gösterebilir misiniz?
share on facebook  tweet  share on google  print  

Özellikle dua okurken peltekleşiyorum. Euzû besmeleyi söyleyemiyorum. Bu derdimden nasıl kurtulurum, yol gösterebilir misiniz?

Es selâmu aleykum ve rahmetullâhi ve berekâtuhu! Sizi çok seviyorum. İki sorum olacak:

“Özellikle dua okurken peltekleşiyorum. Euzû besmeleyi söyleyemiyorum. Acaba bana büyü yapılmış olabilir mi? Bu derdimden nasıl kurtulurum, yol gösterebilir misiniz?

Büyülerle uğraşanlar, cinci hocalar. Onlara gitmeniz lâzım sevgili kardeşim.

“Abdest alırken sürekli içimden: “Abdestin bozuldu” diye bir ses geliyor.”

Bu, böyle bir ses geliyorsa, belliki sizde cin var. Onu o zaman, cinci hocaya gitmeniz kesinleşti. Mutlaka gitmelisiniz.

“Abdestimi 2 dakikadan fazla tutamıyorum.”

Hayatın her saniyesinde, abdest bozan bir insan düşünmek bile mümkün değil. Nihayet bu bir vücudun fizyolojik bir olayı. İdrarın dışarı çıkabilmesi için birikmesi lâzım. Siz diyorsunuz ki: “2 dakika bile dayanamıyorum. 2 dakikadan fazla tutamıyorum.” diyorsunuz. Siz çişinizi yaptıktan sonra, hemen arkasından gelmez ki… Geldi diyelim, gene yaptınız ama bir daha gelmez. Yani böyle 2 dakikada bir, hayatı boyunca çiş yapan bir insanın olması mümkün değil. O zaman yanlış aksettirme var herhalde burada.

Benzer konular