Ben tâbî oldum ve çok mutluyum. Bu mutluluğumu tâbî olmayan yakınlarıma nasıl anlatabilirim?

Anasayfa » Ana Sayfa » Mürşid » Ben tâbî oldum ve çok mutluyum. Bu mutluluğumu tâbî olmayan yakınlarıma nasıl anlatabilirim?
share on facebook  tweet  share on google  print  

Ben tâbî oldum ve çok mutluyum. Bu mutluluğumu tâbî olmayan yakınlarıma nasıl anlatabilirim?

Tâbî olmayan yakınlarına, nasıl mutluluğu yaşadığını anlatmalı bu kardeşimiz ve Allah'a ulaşmayı dilemedikçe hiç kimsenin Allah'a ulaşmasının mümkün olmayacağını, bunun da ancak mürşide tâbiiyetle gerçekleşeceğini etrafındaki insanlara anlatmalıdır. İkna edip de onlardan herhangi birisinin Allah'a ulaşmasını bu kişi, bu sebeple sağlamış olursa yani onun talebi üzerine kişi hacet namazını kılıp da mürşidini sormuş, tâbî olmuş ve ruhunu Allah’a ulaştırmışsa bu kişi de bu olaydan mutlaka derecat kazanır. Yani ona mürşidi gösteren, o mürşide ulaşmasını temin eden, hatta bu olayları anlatıp da bunları Kur’ân âyetleriyle ispat eden bir insan, her ruhunu Allah’a ulaştıran kişiye eğer bunları anlatarak o sebep olmuşsa, her biri için ayrı derecat kazanır.
 
Kapılar ardına kadar açık sevgili kardeşlerim! Herkese müracaat edebilirsiniz. Kimin Allah'a ulaşmayı dilemesine sebebiyet verirseniz, siz mutlaka bundan derecat kazanırsınız. Onun için bu istikamette çok çalışmalısınız. Çok derecat kazanmalısınız. Zaten tâbiiyetinizi gerçekleştirmeniz cihetle, hepiniz 3. kat cennetin sahibi olmak imkânının sahibisiniz. Allahû Tealâ Allah'a ulaşmayı dileyip de ölen bir kişiye 1. kat cenneti nasip ediyor. Mürşidine tâbî olanlar için 2. kat cennet ve mürşidine tâbî olanların hepsi ruhlarını Allahû Tealâ’ya ulaştıracaklardır. Eğer gerçek anlamda tâbî olmuşlarsa onlar da 3. kat cennetin sahibi mutlaka olur. Öyleyse bütün insanlar için en az 3 kat cennet Allahû Tealâ tarafından garanti ediliyor.

Allah razı olsun.

Benzer konular