Mürşidini bulamamak Allah katında cehennemle mi cezalandırılmayı gerektirir? Böyle bir durumda hata kimde?

Anasayfa » Ana Sayfa » Mürşid » Mürşidini bulamamak Allah katında cehennemle mi cezalandırılmayı gerektirir? Böyle bir durumda hata kimde?
share on facebook  tweet  share on google  print  

Mürşidini bulamamak Allah katında cehennemle mi cezalandırılmayı gerektirir? Böyle bir durumda hata kimde?

A Benim sevgili kardeşim! İşte bunları yaşasaydın bana bunları sormazdın, çünkü sen eğer Allah'a ulaşmayı dileseydin Allahû Tealâ sana mürşidini gösterecekti, o zaman bana gelip: "Gerçekten de Allahû Tealâ gösteriyormuş." diyecektin şu anda. İşte insanlar senin gibi be evlâdım! Bilmiyorlar, Kur'ân-ı Kerim hakikatlerini ve de gelip hep böyle saçmalıyorlar. Sen şimdi Allah'a ulaşmayı dilemediğin bu noktada kendine yazık etmiyor musun? Cehenneme gideceksin, neden bunu önleyip, önleyip hemen Allah'a ulaşmayı dilemiyorsun da bu sualleri bana soruyorsun? A benim evlâdım! Senin öğrendiğin ilim değil bizim öğrettiğimiz, sen bu ilme yabancısın. Sana ilim öğretenler de yabancı ama öğrenecekler.

“Ayrıca kendisine ait sadece hasır seccade olan halife Hz. Ömer'in, halife Hz. Ömer'e mi inanalım? Yoksa son model araba ve evlerde oturan ve oturduğu yerde lüks içinde yaşayıp mürşidlik iddiasıyla önümüze çıkanlara mı inanalım?”

Hay Allah razı olsun! Hz. Ömer'e inan! Ama söylediklerimizi de incele, bir defa daha sana söyleyeyim. A benim zavallı evlâdım! Allah'a ulaşmayı dilemezsen gideceğin yer, cehennemdir.  Kendini cehenneme mahkûm etme. Allah razı olsun.

Benzer konular