Allah’a ulaşmayı diledim. Sizi çok seviyorum. Ailem Size inandığım için bana karşı cephe aldı. Onlara gördüğüm rüyaları delil olarak göstermem ve "Hacet namazı kılıp Allahû Tealâ’ya sorun, siz de görürsünüz." demem doğru olur mu?

Anasayfa » Ana Sayfa » Mürşid » Allah’a ulaşmayı diledim. Sizi çok seviyorum. Ailem Size inandığım için bana karşı cephe aldı. Onlara gördüğüm rüyaları delil olarak göstermem ve "Hacet namazı kılıp Allahû Tealâ’ya sorun, siz de görürsünüz." demem doğru olur mu?
share on facebook  tweet  share on google  print  

Allah’a ulaşmayı diledim. Sizi çok seviyorum. Ailem Size inandığım için bana karşı cephe aldı. Onlara gördüğüm rüyaları delil olarak göstermem ve "Hacet namazı kılıp Allahû Tealâ’ya sorun, siz de görürsünüz." demem doğru olur mu?

Ben Allah’a ulaşmayı diledim. Rüyamda Peygamber Efendimiz (S.A.V)’i ve Sizi gördüm. Sizi çok seviyorum. Ailem Size inandığım için bana karşı cephe aldı. “Bu doğru değil, sen O’na tapıyorsun, insana yapılmaz.” diyorlar. Ben de onlara “Bu Allah’tan gelen bir sevgi.” diyorum.

Biz, bütün kardeşlerimizle beraber Allah’a taparız. Sevgi başka şeydir, tapmak başka şeydir. Bir insan mürşidini sever. Sevgisiz zaten mürşid olunmaz. Mürşid, kimin mürşidiyse ona tâbî olanların hepsi tarafından sevilir. Sevmeyenler zaten tâbî olanlar değildir. Tâbî olanın sevmemesi mümkün değildir. tâbî olmayanınsa sevmesi mümkün değildir. Öyleyse “Sen O’na tapıyorsun.” sözü yanlış bir söz. Sevmek başka şey, tapmak başka şey. “İnsana tapılmaz." diyorlar. Gerçekten % 100 haklı annenle baban, hiçbir insana tapılmaz.  

“Tasavvufa yeni gireceğim için, onlara başka konuları ispat edemiyorum.” diyor kardeşimiz. Senin ispat etmen gerekmiyor. Sadece bizim Nur TV’yi izlesinler yeter. Bir süre sonra onlar da senin gibi olacaklar. Mutlaka Allah’a ulaşmayı dileyecekler. Bizi mutlaka sevecekler.     

Onlara bu konuyu, gördüğüm rüyaları delil olarak göstererek ispat etmem doğru olur mu?

İnanacaklarını nereden biliyorsun rüyana? Ayrıca ispat etmek için çalışman da gerekmiyor. Eğer bizi dinlerlerse, bu otomatik olarak gerçekleşecek olan bir olaydır. Onlar da senin gibi, seninle beraber namaz kılmaya başlarlar inşaallah.

Ayrıca onlara "Siz de hacet namazı kılıp Allahû Tealâ’ya sorun, siz de görürsünüz." demem doğru olur mu?

Doğru olur. Eğer Allah’a ulaşmayı diyorlarsa, mutlaka Bizi göreceklerdir.

Benzer konular