Hacet namazı kılmama rağmen rüyamda sizi göremedim. Ne yapmalıyım?

Anasayfa » Ana Sayfa » Mürşid » Hacet namazı kılmama rağmen rüyamda sizi göremedim. Ne yapmalıyım?
share on facebook  tweet  share on google  print  

Hacet namazı kılmama rağmen rüyamda sizi göremedim. Ne yapmalıyım?

Hacet namazı kılmaya devam et ve kimi görürsen ona ulaşıp tâbî ol. Ama göremezsen, o zaman  kardeşlerimizden kim orada tâbîiyet veriyorsa ona tâbî ol.

Ne demek istiyoruz? Şunu demek istiyoruz. Yani şu dünya üzerinde kime tâbî olursanız olun onların tâbî olacakları makam, Biziz. Öyleyse netice hiç farketmeyecektir.

Sevgili kardeşlerim bir olay var. Allah'a ulaşmayı dilerseniz mutlaka Allahû Tealâ size mürşidinizi gösterir.

Kardeşimiz evvelâ Allahû Tealâ’ya ulaşmayı dileyip dilemediğine baksın. Namazların nasıl? Namazlar zevk vermeye başladı mı? Perşembe günleri oruç tuttuğun zaman açlık duymamaya başladın mı? Zikir yapmak hoşuna giden bir şey mi oldu? Yoksa bunların hepsini angarya olarak mı yapıyorsun? Eğer angarya olarak yapıyorsan yani sana namaz, oruç, zekat vermek, zikir yapmak zor geliyorsa, hayır sen Allah'a ulaşmayı dilemiş değilsin. Ama öyleyse eğer bunlar senin için bir zorluk değilse hatta bunları yaparken zikirde, oruçta, zekatta zevk alıyorsan özellikle zikir önemli bunların arasında en önemlisi zikirdir. O zaman Allah'a ulaşmayı diledin. Dilediğinde hiç problemin yok. Kime tâbî olursan ol. Neticede zaten o kişi bize tâbî olacaktır. Ama hacet namazını kılıp görürsen ki Allah'a ulaşmayı dilersen mutlaka hacet namazı kıldığında mürşidini görürsün. Ona tâbî olursun.

Benzer konular