Sağırım. Konferansı anlamam için yardımcı olunması gerekiyor. Bunu sessiz bir şekilde bir dahaki konferansta nasıl gerçekleştirebiliriz?

Anasayfa » Ana Sayfa » Yardım Etmek » Sağırım. Konferansı anlamam için yardımcı olunması gerekiyor. Bunu sessiz bir şekilde bir dahaki konferansta nasıl gerçekleştirebiliriz?
share on facebook  tweet  share on google  print  

Sağırım. Konferansı anlamam için yardımcı olunması gerekiyor. Bunu sessiz bir şekilde bir dahaki konferansta nasıl gerçekleştirebiliriz?

Kendim sağırım ve konferansı anlamam için biri önce Almanca’ya tercüme etmesi gerekiyor. Sonra işaret diliyle bir tercüman tercüme edecek. Bunu sessiz bir şekilde bir dahaki konferansta nasıl gerçekleştirebiliriz? Meselâ 19 Haziran Berlin konferansında. Allah razı olsun.

Belki siz toplumun bulunduğu yerden, meselâ balkonu olan bir yerde, biraz yukarıda balkonda olabilirsiniz. Veya ön sıralar doluysa arka sıralardan birinde olabilirsiniz. Veya kardeşimiz size fısıltıyla bunları söyler veya yazar. Biri söyler, biri yazar. 3 kişi beraber olursanız bu konuyu mutlaka çözersiniz. Allah razı olsun. Kardeşlerimiz gelecek konferansta sana mutlaka yardımcı olacaklardır inşaallah. Allah razı olsun.

Sevgili kardeşlerim! Hamdolsun ki; burada 19 Haziran sözü, bana 29 Mayıs’ı hatırlattı. Hepinizin İstanbul’un Fethinin sene-i devriyesini tebrik ederim. Allahû Tealâ İslâm âlemini, inşaallah daha nice fetihlere ulaştırsın. Neticede Kızıl Elma’nın manevî fethini de İslâm’ın yaşayacağının müjdesini vermek istiyorum sizlere. Osmanlı’nın “Kızıl Elma’ya dek gideriz.” sözünün arkasında neler yattığını inşaallah o zaman açıklarız.

Sevgili kardeşlerim! İstanbul’un Fetih günü mübarek olsun!

Benzer konular