Rabıtayı en güzel şekilde, hatasız şekilde nasıl yapalım?

Anasayfa » Ana Sayfa » Rabıta » Rabıtayı en güzel şekilde, hatasız şekilde nasıl yapalım?
share on facebook  tweet  share on google  print  

Rabıtayı en güzel şekilde, hatasız şekilde nasıl yapalım?

Es selâmu aleykum ve rahmetullâhi ve berekâtuhu. Sevgili Efendim! Candan, yürekten selâm sunar, ellerinizden öperim. Efendimiz! Size tâbî olalı 1.5 sene oldu elhamdulillah. O kadar mutluluklar yaşadım ki! Ve de sonsuz hamd ve şükrederim. Daha da yaşıyorum çok şükür. Efendim! Size olan sevgimi nasıl anlatabilirim? Bu sevgi anlatılmaz, sadece yaşanır. (Yaşayın, yeter! Yaşadıkça bize anlatmış olursunuz. Çünkü Allahû Tealâ’nın ondan haberi olur. Allah’ın söylemesi sebebiyle bizim de Allah’tan haberimiz olur.)

Sevginiz kelimelere sığmaz. Sizi sevmek için de Allah’a ulaşmayı dilemeli. Ancak bu dilekten sonra sevgi başlar. Sizin sevginiz trilyonlara bedel. Allahû Tealâ sizden razı olsun. Efendim! Allah’ın izniyle size 2 sorum var:

Rabıtayı en güzel şekilde, hatasız şekilde nasıl yapalım?

Herkes kendi standartları içinde bir dizaynı oluşturur. Rabıtada önce herşey bizim bir resmimize bakmakla başlar. Bir süre gözlerinizi hiç kırpmadan oraya bakacaksınız. Sonra adım adım zaman uzayacak. Ve bir gün gözleriniz kapalıyken de açıkken de inşaallah bizi göreceksiniz. Duyma ise daha ötedeki bir olgudur. Allah razı olsun.

Benzer konular