Günümüz insanlarının en büyük hastalığı strestir ve manevi rahatsızlık. Bu durumdan kurtulmak için acaba neler yapılabilir?

Anasayfa » Ana Sayfa » Stres » Günümüz insanlarının en büyük hastalığı strestir ve manevi rahatsızlık. Bu durumdan kurtulmak için acaba neler yapılabilir?
share on facebook  tweet  share on google  print  

Günümüz insanlarının en büyük hastalığı strestir ve manevi rahatsızlık. Bu durumdan kurtulmak için acaba neler yapılabilir?

Sevgili kardeşlerim! Bu durumdan kurtulmak, aslında dünyadaki en kolay şeyin yapılmasını gerektirir. Bu hacet namazını kılıp Allah'tan mürşidini sormaktır. Kim boy abdesti alır, ardından hacet namazını kılar ve Allahû Tealâ’dan; “Yarabbi! Benim de mürşidimi bana göster.” diye talepte bulunursa, Allahû Tealâ ona 1.’de olmasa bile en çok 2.’de, 3.’de mürşidini gösterecektir. Gösterdiği zaman, kişinin mürşidinin kendisine olan uzaklığını hiç düşünmeden yola çıkması ve mürşidine ulaşması asıldır. Onu Allah'a ulaştıracak olan mürşid, Allahû Tealâ tarafından tayin edilir ve ona ulaşması gerekir. Böyle bir durumda hiç parası olmayan bir insan, Allahû Tealâ ona mürşidini göstermişse, o da gitmeyi düşünüyorsa görecektir ki; Allahû Tealâ mutlaka o parayı ona temin edecektir. Onu oraya ulaştırmak için gerekenler, Allah'ın yardımıyla mutlaka gerçekleşecektir.

Allah razı olsun.

Benzer konular